Dongguan AF Garment Co., LTd.

FAQ

Släpp tid: 2021-08-07 17:11:29  träffar: 12

Vilken tjänst kan du erbjuda?

Vi kan erbjuda varje föremål och ODM/En OEM-tjänst.


Är du tillverkare eller handelsföretag?

Vi är en tillverkare med mer än femton-år med erfarenhet av klädproduktion, inklusive vuxensport, vuxensport och barn'Kläder. 

Välj oss, du kan köpa produkter i ett konkurrenskraftigt pris utan att ta betalt av handelsföretag, och vi kan kommunicera med våra designers och arbetstagare direkt, spara din väntetid.


Vad sägs om prisintervall? 

Den'Det är bara ett intervall, beror på vissa saker som kvantitet, växelkurs, materiellt pris för tiden osv. Om det senaste priset, skicka en förfrågan till oss, tack.Vi'Vi gör vårt bästa för att svara på detta snarast möjligt.


Vad är din MOQ (minsta beställningskvantitet)? 

Vår MOQ är hundra bitar per design med blandade storlekar, och vi har över tjugo färger för ditt val.För att ni ska kunna testa vår kvalitet, är vi välkomna att ni gör anpassade prover före beställning i bulk.


Om paketet?

Det beror på hur kläderna ser ut.I allmänhet sommarkläder, 1-styck i 1-gylf opp bag, 80-påsar i 1-kartong.kartong storlek: 58*38*38cm


6. Vad?'Är din provpolicy?

Vi kan ge ett skräddarsytt prov för 50-dollar per pc.

Och för det nya konstruktionsprovet är avgiften återbetalningsbar, vilket betyder att vi kommer att lämna tillbaka den i din bulkbeställning (minst 500 pcs).


7. Vad?'Om frakt?

Vanligtvis skeppar vi varorna via DHL, UPS eller till sjöss.Fartygs- och hanteringsavgiften kommer att vara beroende av orderns kvantitet och bestämmelseorten.


Kan jag sätta min logo på produkterna?

Vi kan skriva ut loggan genom värmeöverföring, filmtryck och broderier.Om du har någon annan idé, kontakta oss så gör vi vårt bästa för att tillfredsställa dig.


Hur lång är leveransdagen?

Det handlar om 15-talet.~35 dagar efter insättningen.


Tidigare: FAQ

Nästa: FAQ